Ferienpark Hambachtal overgenomen van Roompot

Vakantiepark Hambachtal is overgenomen van Roompot. De Roompot-keten heeft het verkocht aan de Nederlandse vakantieparkketen Succes Holidayparcs. Alle 218 vakantiewoningen worden grondig gerenoveerd. Er wordt een nauwere samenwerking aangegaan met lokale en regionale toeristische organisaties. Echter blijft Roompot als boeking platform in het spel om Vakantiepark Hambachtal op zoveel mogelijk niveaus en markten te adverteren. 

Nieuw leven in hotel blazen

Er wordt een nieuw leven ingeblazen in het hotelwezen. De eerste renovaties zijn al in oktober 2017 begonnen. Niet alleen de huisjes moeten worden gerenoveerd, maar ook het centrale gebouw. Ook wordt er aandacht geschonken aan de verbetering van de technologie in het zwembad. 

Optimistische toekomst

De ondernemingsraad van Ferienpark Hambachtal is zeer optimistisch dat de zaken weer gaan stijgen. De sfeer in het personeelsbestand is door de verandering van eigenaar aanzienlijk verbeterd. Ook is er een toename in het personeel aangekondigd. Roompot heeft te weinig gedaan om Hambachtal als vakantiebestemming in Duitsland op de markt te brengen. Succes Holidayparcs investeert naast de renovering van de huisjes ook in de renovatie van het centrale gebouw.

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid