HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
HA4A
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Rijnland-Palts, Vakantiepark Hambachtal
 

Voorzieningen

  1. Apart toilet
  2. Dvd speler
  3. Koffiezetapparaat
  1. Toilet in badkamer
  2. Tuinmeubilair
  1. TV
  2. Waterkoker
 

Omschrijving

Geschakelde bungalow voor 4 personen, eenvoudig ingericht.

Deze gezellige vier persoons geschakelde bungalow is voorzien van een woonkamer met open keuken. De open keuken beschikt over voldoende inventaris voor vier personen, een 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers die zich bevinden op de eerste etage. Eén slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Er zijn in totaal twee toiletten aanwezig waarvan één aparte op de begane grond en een douche/toilet combinatie op de eerste etage (sommige bungalows beschikken over een bad). Deze accommodatie beschikt over circa 70m2. 

Deze bungalows beschikken over een eigen terras voorzien van tuinmeubilair en een nabij gelegen parkeergelegenheid. Bij de meeste accommodaties binnen dit type is het terras bereikbaar via een wenteltrap. 

Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschap met veel hoogteverschillen. De parkfaciliteiten en vakantiehuizen zijn daardoor bereikbaar via trappen.