HA6AC
HA6AC
HA6AC
HA6AC
HA6AC
HA6AC
HA6AC
HA6AC
HA6AC
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Rijnland-Palts, Vakantiepark Hambachtal
 

Voorzieningen

  1. Apart toilet
  2. Dvd speler
  3. Koffiezetapparaat
  1. Toilet in badkamer
  2. Tuinmeubilair
  1. TV
  2. Waterkoker
 

Omschrijving

Geschakelde bungalow voor 6 personen, nieuw ingericht.

Deze gezellige zes persoons geschakelde bungalow is voorzien van woonkamer met open keuken. De woonkamer beschikt over een homecinemaset. De open keuken beschikt over voldoende inventaris voor zes personen, een 4-pits fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er zijn in totaal drie slaapkamers waarvan één zich bevindt op de begane grond (stapelbed geschikt voor kinderen). De overige twee slaapkamer bevinden zich op de eerste etage en zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Er zijn in totaal twee toiletten aanwezig waarvan één aparte op de begane grond en een douche/toilet combinatie op de eerste etage. Deze accommodatie beschikt over circa 82m2. 
Deze bungalows liggen dichtbij de parkfaciliteiten en beschikken tevens over een eigen terras voorzien van tuinmeubilair en een nabij gelegen parkeergelegenheid.

Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschap met veel hoogteverschillen. De parkfaciliteiten en vakantiehuizen zijn daardoor bereikbaar via trappen.