1. Voor jong en oud
  2. Bungalows
  3. Appartementen
  4. Subtropisch zwembad

Zomervakantie 2018 op Vakantiepark Hambachtal

Wilt u graag in de zomer ertussen uit en liever even buiten Nederland. Kort over de grens ligt het fraai gelegen vakantiepark Hambachtal in Oberhambach, te Duitsland. De accommodaties zijn gelegen in een prachtige omgeving. Verblijf in een bungalow voor 4 tot 6 personen of in een appartement voor 2 tot 4 personen. In de natuurlijke omgeving van Hambachtal is er genoeg te zien en te doen. In de zomer kunt u daar heerlijk rodelen bij de rodelbaan op de Erbeskopf. Het ernaast gelegen Zauberwald is ook zeker een aanrader voor het hele gezin. Dit ligt op 400 m gelegen van het vakantiepark. In de zomer kunt u ook de uitkijktoren beklimmen die bovenop de berg staat.

Zodra de zon gaat schijnen kunt u heerlijk op het terras gaan zitten. Ook biedt het een mogelijkheid om een potje te tennissen. Sluit uw actieve dag af in uw vakantiehuis op Vakantiepark Hambachtal.

Boek uw zomervakantie op Vakantiepark Hambachtal
 
Verhuur
Verhuur

Verhuur

Op vakantiepark Hambachtal zijn diverse type accommodatie te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend...

Op vakantie in september

September is een uitstekende maand om te reizen. De drukte van de zomermaanden is dan voorbij en op veel plekken geniet je nog van zalige temperaturen. Wat fijn als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties en in het najaar op vakantie kunt gaan. September is doorgaans namelijk een goedkopere vakantiemaand dan juni, juli en augustus. In september is het nog niet erg koud en het park lokt dan ook uit tot een avontuurlijke vakantie waarbij je veel van de natuur zult zien. De omgeving van Oberhambach leent zich hier ideaal voor! Waarom zult u het ver zoeken als alles ook heel dichtbij kan. Vakantiepark Hambachtal heeft alles op het park. Van boogschieten tot lekker genieten in het zwembad. Zin in een lekker hapje, dan gaat u lekker naar ons restaurant.

 
Boek uw vakantie in het najaar
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Geniet van de faciliteiten voor jong en oud op Vakantiepark Hambachtal.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Gelegen in het heuvelachtige Hunsrück vind je het fijne vakantiepark Hambachtal. De omgeving leent zich perfect voor een actieve en culinaire vakantie.