Faciliteiten voor jong en oud

Op Vakantiepark Hambachtal worden faciliteiten aangeboden voor jong en oud. Je kunt een frisse duik nemen in ons subtropisch zwemparadijs met onder andere een glijbaan, wildwaterkanaal en een bubbelbad. Ook ben je welkom om een potje te bowlen op onze 6 gezellige bowlingbanen. Voor de actievelingen onder ons, is het mogelijk de omgeving te verkennen per fiets. De fietsen kunnen op het park worden gehuurd. Voor een hapje en een drankje of een uitgebreid diner kun je terecht in onze buffetrestaurant. De snackbar is ook altijd beschikbaar als je geen zin hebt om een avond te koken. Speciaal voor de oudere kinderen is er de 'chillzone'. Hier kunnen zij onder andere muziek luisteren of gamen op de Xbox of Playstation. 

7 Resultaten

Zwembad

Op Vakantiepark Hambachtal kun je heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.
Zwembad
Zwembad

Bowlingbaan

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?
Bowlingbaan
Bowlingbaan

Fietsen

De omgeving per fiets verkennen? Op Vakantiepark Hambachtal kun je verschillende soorten fietsen huren.
Fietsen
Fietsen

Restaurant

Geen zin om zelf te koken? Schuif aan in het buffetrestaurant of bestel heerlijke snacks in ons eetcafé. Wil je liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.
Restaurant
Restaurant

Sporten en chillen

De jeugd heeft vaak behoefte aan goede sportmogelijkheden, maar even lekker "chillen" moet ook kunnen op zijn tijd. Bekijk het aanbod van het park!
Sporten en chillen
Sporten en chillen

Boogschieten

Kom boogschieten op Vakantiepark Hambachtal.
Boogschieten
Boogschieten

Tennisbaan

Je kunt terecht op onze tennisbanen voor een sportieve vakantie.
Tennisbaan
Tennisbaan