Vakantiepark Hambachtal
Vakantiepark Duitsland Eifel

Vakantie vieren op een park nabij de Eifel

  • Gelegen in de natuur van de Eifel
  • Huisjes voor 2-6 personen
  • Park met subtropisch zwembad
 

Vakantiepark nabij de Eifel

Van plan om op vakantie te gaan in de omgeving van de Eifel? Kom naar ons vakantiepark nabij de Eifel en beleef een heerlijk ontspannen vakantie. Dankzij de vele faciliteiten op het park zoals het subtropisch zwembad, de bowling en het restaurant verveelt u zich geen moment! De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden u een luxe vakantie waar u puur kan genieten. Wanneer komt u genieten op ons vakantiepark in Duitsland in de Eifel?

 
 
 

Uw vakantie in de omgeving van de Eifel

Vanaf Utrecht ligt is het ongeveer 4 uur rijden naar ons vakantiepark welke ligt nabij de omgeving van de Moezel. De accommodaties op het park zijn van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen uit een studio, appartement of vakantiehuis, voor maximaal 6 personen. De accommodaties zijn voorzien van een ingerichte keuken, woonkamer met TV en een badkamer. Ook kunt u vanaf de huisjes genieten op uw eigen balkon of terras welke beschikken over tuinmeubilair. De huisjes beschikken allen over gratis WiFi

Tijdens uw vakantie is er ook genoeg te doen op en rondom het vakantiepark. Zo worden er in de vakantieperiodes leuke activiteiten georganiseerd door ons recreatieteam zoals voetbal- en volleybal-toernooitjes. De kinderen zullen zich daarnaast ook volop vermaken bij de bowling, tennisbaan, boogschietbaan en de minigolfbaan. Genoeg te doen dus op Vakantiepark Hambachtal! Ook is er een speciaal jeugdhonk waar de jongeren leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Bij het jeugdhonk kunnen zij zich ook even terug trekken en muziek luisteren. Niemand zal zich vervelen op vakantie bij ons vakantiepark in omgeving van de Eifel!

 

Het vakantiepark in het kort

  • Subtropisch zwembad
  • Bowling- en minigolfbaan
  • Jeugdhonk met games
  • In de omgeving van Eifel
  • Twee horecagelegenheden
 
 

Vakantiepark bij de Eifel met zwembad

Bij ons vakantiepark nabij de Eifel kunt u zich de hele dag vermaken bij het subtropische zwembad. Ons zwembad is leuk voor jong en oud. Zo is er veel plezier te beleven met de grote glijbaan of het wildwater stroomkanaal. Ook kunt u heerlijk genieten van het zonneterras waar u uitzicht heeft op het meer. Ook kleintjes kunnen zich goed vermaken in het zwembad bij het vakantiepark in de omgeving van de Eifel. Zo is er een kinderbadje en waterspeelgoed voor de kinderen. Bij het zwembad zit ook ons zwembadrestaurant. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje na het zwemmen. Alles voor een heerlijke dag bij het zwembad tijdens uw vakantie in Zuid-Duitsland op ons vakantiepark nabij de Eifel!