Voor de oudere jeugd

Ook aan de wat oudere jeugd is gedacht bij vakantiepark Hambachtal. De jeugd heeft vaak behoefte aan goede sport mogelijkheden, maar even lekker “chillen” moet ook kunnen op zijn tijd, daarvoor heeft vakantiepark Hambachtal een leuk jeugdhonk. Hier zal de jeugd zich volop vermaken! De vele sport- en speelvelden, tennisbanen, boogschietbaan, bowlingbaan, activiteitenhonk en Chillzone maakt dat ze snel contact maken met de andere jeugd op het vakantiepark en zich opperbest zullen vermaken. Even lekker weg van de ouders en muziek luisteren of gamen op een X-box of Playstation, in vakantiepark Hambachtal is aan alles gedacht.

Voor de kleinsten

De allerkleinste worden natuurlijk niet vergeten, sterker nog in de Holly Kids Club worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd en de speeltuinen kunnen de hele dag door worden bestormd.

Met het gezin

Vertier met het hele gezin? Ga eens met zijn allen een balletje slaan op de midgetgolfbaan, gooi een hengel uit in het grote meer en haal de grootste vissen binnen of krijg buikpijn van het lachen tijdens een optreden van het animatieteam.