Vakantiepark Hambachtal
hambachtal

Over vakantiepark Hambachtal

  • Vakantiepark in de Hunsrück
  • Met subtropisch zwemparadijs
  • 400 km van Utrecht

Vakantiepark Hambachtal

Staat er binnenkort een vakantie of weekendje weg bij u op de planning, maar wilt u dicht bij huis blijven? Dan is een vakantiepark in Duitsland de ideale uitvalsbasis voor uw volgende vakantiebestemming. Pak uw auto en rijd naar Vakantiepark Hambachtal, een vakantiepark in de Hunsrück, met een groot aanbod aan accommodaties. Op slechts 4 uur rijden van Utrecht tussen de heuvels en de bossen ligt vakantiepark Hambachtal. In het glooiende landschap, midden in de natuur aan een rustig stuwmeer vind je het vakantiepark geschikt voor jong en oud, voor een sportieve vakantie of om heerlijk te relaxen. Vakantiepark Hambachtal heeft een subtropisch zwemparadijs met een glijbaan, wildwaterkanaal, een recreatie bad. Het is één van de mooiste overdekte zwembaden van Noord Duitsland.

Vakantiepark in Duitsland

Vakantiepark Hambachtal is een vakantiepark welke net over de grens in Duitsland ligt. Vanaf midden Nederland is het namelijk maar 4 uur rijden naar ons kindvriendelijke vakantiepark. U verblijft hier in een 2- of 4-persoons appartement of in een 4- tot 6-persoons bungalow. Perfect voor wanneer u er tussenuit wilt met uw partner of met uw gezin. Beide accommodaties zijn voorzien van een open keuken met voldoende inventaris, een woonkamer met TV en een badkamer met toilet. Ook kunt u bij zowel de appartementen als de bungalows van de buitenlucht genieten op uw eigen balkon of terras voorzien van tuinmeubilair. Een vakantiepark net over de grens in Duitsland biedt vele voordelen: makkelijk te bereiken met de auto en gaan en staan wanneer u wilt. Wanneer komt u uw vakantie vieren bij Vakantiepark Hambachtal?

In de zomervakantie en soms ook in andere vakanties en weekenden, staat er een professioneel recreatieteam klaar op veel van onze Succes Holidayparcs. Zij organiseren diverse leuke activiteiten en spellen voor de kinderen. Samen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen zij hier uren plezier beleven. Als de ouders het leuk vinden kunnen ook zij meedoen met een voetbal- of volleybaltoernooitje. De beste vakantie begint op de bungalow- en recreatieparken van Succesholidayparcs.

Over Succes Holidayparcs

De vakantieparken van Succes Holidayparcs bieden alles voor de vakantieganger, van kamperen tot een vakantiewoning huren of kopen. Maar ook van oneindig vakantieplezier voor kinderen tot van alles te doen voor volwassenen. Een heerlijke bestemming voor een echte familievakantie en dat al ruim 30 jaar lang! Succes Holidayparcs laat je kennis maken met water, bos of een landelijke omgeving, waar je ook voor kiest, er is altijd van alles te zien en doen in de omgeving. Tussen de verrassende locaties in Gelderland, Drenthe, Utrecht, Brabant en het Duitse Rijnland-Palts zit ook vast en zeker jouw ideale vakantiebestemming.

De bungalow- en recreatieparken van Succes Holidayparcs onderscheiden zich van andere parken door de mogelijkheden om te kamperen, huren en te kopen. Wil je het hele jaar door naar je caravan kunnen, dan is een seizoensplaats echt wat voor jou. Wil je slechts een paar weken in de zomer komen, dan zijn er de gezellige toeristische staanplaatsen. Zoek je de gezelligheid van een camping maar het comfort van een vakantiehuisje, dan staan onze chalets, bungalows en appartementen voor je klaar. Ook de sfeer op de Succes Holidayparcs is uniek en de bouw van mooie chalets en mobile homes maken het je mogelijk om hier altijd vakantie te komen vieren. Er staan diverse kavels met stacaravans en chalets te koop en je kan zelfs je eigen chalet (laten) ontwerpen en bouwen.