Restaurant

Strijk neer op het terras met uitzicht over het prachtige meer en de rustige omgeving. Geniet van een koel drankje of een smakelijke lunch. Dineren? Schuif aan in het Buffetrestaurant en laat je verrassen door de grote diversiteit aan gerechten die op het menu staan. Ook is er een “all inclusive” arrangement te reserveren dan hoeft je de hele dag nergens meer naar om te kijken.

Een avond geen zin om te koken of uitgebreid te dineren, dan is er altijd nog de snackbar. Daar kunt je kiezen uit vertrouwde Hollandse snacks maar ook nog veel meer lekkernijen zoals een goede tosti voor snel tussendoor, dat kan natuurlijk ook. Het is tenslotte vakantie! In de bar kunt je de dag afsluiten met een vers getapte Duitse pils, wat fris of een kop koffie met een likeurtje.

Op het park

Meer Faciliteiten

Zwembad

Op Vakantiepark Hambachtal kun je heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.
Zwembad
Zwembad

Bowlingbaan

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?
Bowlingbaan
Bowlingbaan

Fietsen

De omgeving per fiets verkennen? Op Vakantiepark Hambachtal kun je verschillende soorten fietsen huren.
Fietsen
Fietsen

Sporten en chillen

De jeugd heeft vaak behoefte aan goede sportmogelijkheden, maar even lekker "chillen" moet ook kunnen op zijn tijd. Bekijk het aanbod van het park!
Sporten en chillen
Sporten en chillen

Boogschieten

Kom boogschieten op Vakantiepark Hambachtal.
Boogschieten
Boogschieten

Tennisbaan

Je kunt terecht op onze tennisbanen voor een sportieve vakantie.
Tennisbaan
Tennisbaan