Voor de oudere jeugd

Ook aan de wat oudere jeugd is gedacht bij vakantiepark Hambachtal. De jeugd heeft vaak behoefte aan goede sport mogelijkheden, maar even lekker “chillen” moet ook kunnen op zijn tijd, daarvoor heeft vakantiepark Hambachtal een leuk jeugdhonk. Hier zal de jeugd zich volop vermaken! De vele sport- en speelvelden, tennisbanen, boogschietbaan, bowlingbaan, activiteitenhonk en Chillzone maakt dat ze snel contact maken met de andere jeugd op het vakantiepark en zich opperbest zullen vermaken. Even lekker weg van de ouders en muziek luisteren of gamen op een X-box of Playstation, in vakantiepark Hambachtal is aan alles gedacht.

Voor de kleinsten

De allerkleinste worden natuurlijk niet vergeten, sterker nog in de Holly Kids Club worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd en de speeltuinen kunnen de hele dag door worden bestormd.

Met het gezin

Vertier met het hele gezin? Ga eens met zijn allen een balletje slaan op de midgetgolfbaan, gooi een hengel uit in het grote meer en haal de grootste vissen binnen of krijg buikpijn van het lachen tijdens een optreden van het animatieteam.

Op het park

Meer Faciliteiten

Zwembad

Op Vakantiepark Hambachtal kun je heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.
Zwembad
Zwembad

Bowlingbaan

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?
Bowlingbaan
Bowlingbaan

Fietsen

De omgeving per fiets verkennen? Op Vakantiepark Hambachtal kun je verschillende soorten fietsen huren.
Fietsen
Fietsen

Restaurant

Geen zin om zelf te koken? Schuif aan in het buffetrestaurant of bestel heerlijke snacks in ons eetcafé. Wil je liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.
Restaurant
Restaurant

Boogschieten

Kom boogschieten op Vakantiepark Hambachtal.
Boogschieten
Boogschieten

Tennisbaan

Je kunt terecht op onze tennisbanen voor een sportieve vakantie.
Tennisbaan
Tennisbaan