Zwembad

Glijd over de mega snelle glijbaan of probeer één van de jet streams zodat je door het water zoeft! Bubbel in het heerlijke bubbelbad in het subtropische zwemparadijs van vakantiepark Hambachtal. Het zwembad ligt aan het meer waar je op uitkijkt tijdens het zwemmen een echt vakantiegevoel. Naast het subtropische zwembad ligt de sauna. Een prachtig complex met diverse sauna’s en thermale baden. Elk type sauna is weer anders ingericht, echt een aparte beleving. De Finse sauna grenst zelfs aan het meer, waar je een duik kunt nemen na het gebruik van de Finse sauna. Het subtropisch zwembad en de diverse sauna’s zorgen voor veel plezier tijdens jouw vakantie in Hambachtal.

Op het park

Meer Faciliteiten

Bowlingbaan

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?
Bowlingbaan
Bowlingbaan

Fietsen

De omgeving per fiets verkennen? Op Vakantiepark Hambachtal kun je verschillende soorten fietsen huren.
Fietsen
Fietsen

Restaurant

Geen zin om zelf te koken? Schuif aan in het buffetrestaurant of bestel heerlijke snacks in ons eetcafé. Wil je liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.
Restaurant
Restaurant

Sporten en chillen

De jeugd heeft vaak behoefte aan goede sportmogelijkheden, maar even lekker "chillen" moet ook kunnen op zijn tijd. Bekijk het aanbod van het park!
Sporten en chillen
Sporten en chillen

Boogschieten

Kom boogschieten op Vakantiepark Hambachtal.
Boogschieten
Boogschieten

Tennisbaan

Je kunt terecht op onze tennisbanen voor een sportieve vakantie.
Tennisbaan
Tennisbaan