Op het park

Let op: Door de huidige situatie is het zwembad tijdelijk alleen open voor onze huisgasten! AUB volg daarom de huidige hygiënevoorschriften! De Openingstijden.

Aquaparc

Het Aquaparc van ons vakantiepark ligt aan een stuwmeer, waar je tijdens het baden overheen kan kijken - dit versterkt het vakantiegevoel!

Het subtropisch zwembad met tropische planten biedt u veel plezier en ontspanning tijdens uw verblijf. In het Aquaparc is een grote glijbaan en een wildwater stroomkanaal, deze staan garant voor veel actie.

Gewoon genieten van de rust? Geen probleem, daar is onze whirlpool voor! Of ga lekker buiten op ons gazon zitten en geniet van het uitzicht op ons meer. Het nieuw aangelegde zonneterras biedt alles voor een ontspannen zonnebad.

Er is een apart zwembad voor baby's en peuters, zodat ook zij kunnen genieten van waterplezier. Sinds november 2019 is er een nieuwe attractie in het babybad. Water speelgoed is ook beschikbaar voor de kleintjes - vraag onze zweminstructeurs.

Dit zijn onze watertemperaturen:
- zwem- en sportbaden 29 ° C
- avonturenbad 30 ° C
- bubbelbad 36 ° C
- kinderzwembad 31 ° C

Wat zou een zwembadbezoek zijn zonder zwembadfrietjes of een andere lekkere snack? Ons zwembadrestaurant Tropicana is heropend (sinds december 2018), waar je kunt genieten van het waterplezier met een heerlijk hapje en een koel drankje!
Bekijk hier de kaart.

Prijzen voor daggasten:

Dagkaart 8,00 EUR
10-ticket 72,00 EUR

KINDEREN (4-14 jaar)

Dagkaart 5,00 EUR
10 kaartjes 45,00 EUR

GEZINSKAART

2 volwassenen en 2 kinderen 22,00 EUR

GROEPREIS vanaf 10 personen

Volwassenen 6,00 EUR
Kinderen 3,00 EUR

VIERINGSAVOND vanaf 17.30 uur

Volwassenen 4,00 EUR
Kinderen 2,5 EUR

De Openingstijden.

 
  1. Vakantiepark met subtropisch zwembad Duitsland
  2. Glijbaan en jetstreams
  3. Gratis voor gasten van Ferienpark Hambachtal!
 
Subtropisches Schwimmbad
 
SB
 
Superschnelle Rutsche
 
Tropicana Nasenbereich