Vakantiepark Hambachtal
Vakantie Trier

Vakantie vieren vlak bij Trier

  • Vakantiepark in de Hunsrück
  • Op een uur rijden van Trier
  • Accommodaties voor 2-6 personen

Vakantie nabij Trier

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een vakantie in de omgeving van Trier? Bij Vakantiepark Hambachtal verblijft u op een locatie tussen de heuvels van de Hunsrück en toch op korte afstand van Trier (54 km). Dat is ideaal als u overdag graag de drukte opzoekt maar liever niet midden in een stad wilt verblijven. Op ons vakantiepark nabij Trier huurt u een appartement voor maximaal 4 personen of een vakantiehuis voor maximaal 6 personen. Voor een vakantie vlak bij Trier kunt u bij ons terecht met uw partner, uw gezin of met vrienden. Helemaal fijn is dat dit op elk moment mogelijk is, ons vakantiepark is het hele jaar geopend. Dus of u nu de gezelligheid opzoekt tijdens de feestdagen of juist in de lente wilt gaan, een vakantie in de buurt van Trier is altijd een goed idee!

 

Bekijk de vakantiehuizen nabij Trier

Onze appartementen en vakantiehuizen zijn uw ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Trier en omgeving.

Accommodatie voor een vakantie vlak bij Trier

Komt u naar de omgeving van Trier voor een vakantie dan heeft u natuurlijk ook een accommodatie nodig. Boekt u een verblijf bij Vakantiepark Hambachtal dan combineert u Trier met de prachtige regio de Hunsrück. In onze appartementen en vakantiehuizen zult u een aangenaam verblijf ervaren. Onze accommodaties beschikken over maximaal 3 slaapkamers, een ingerichte keuken, ruime woonkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet en een terras of balkon. Hier kunt u even bijkomen en ontspannen tijdens een vakantie in de omgeving van Trier. Ook op ons vakantiepark heeft u talloze mogelijkheden om u te vermaken of te relaxen. Zo beschikt ons vakantiepark over een subtropisch zwembad, een restaurant, diverse sportgelegenheden en vermaak voor jonge kinderen en tieners.

Trier en omgeving ontdekken

In de oudste stad van Duitsland kunt u zich gemakkelijk een of meerdere dagen vermaken. Een vakantie nabij Trier biedt u de mogelijkheid de diverse bezienswaardigheden van deze stad te bezoeken. Wat u zeker niet mag overslaan? Wij tippen u het volgende:

  1. Porta Nigra - een van de bekendste attracties van Trier, en een van de best bewaarde Romeinse stadspoorten.
  2. Thermen - In Trier zijn drie verschillende thermencomplexen te vinden, waarvan er twee op de Werelderfgoedlijst staan.
  3. Hauptmarkt - De grote markt van Trier is een plaatje en misschien wel een van de mooiste pleinen van Duitsland.

Laat echter tijdens uw vakantie vlak bij Trier de omgeving niet links liggen. Zo ligt Trier in de Moezelstreek waar vele andere leuke plaatsen zich langs de rivier bevinden. In de heuvels van de Hunsrück kunnen actievelingen naar hartelust wandelen of fietsen. In de winter is de Hunsrück bovendien een geliefd wintersportgebied, dit kunt u mooi combineren met het bezoeken van de vele kerstmarkten. Trakteer uzelf binnenkort op een vakantie in de buurt van Trier en ontdek deze veelzijdige regio.