Vakantiepark Hambachtal
vakantiepark met tieners

Op vakantie met tieners in de Hunsrück

  • Tienerpark in Duitsland
  • Subtropisch zwembad
  • Sportvelden

Vakantiepark met tieners in Duitsland

Ben je op zoek naar een geschikt vakantiepark voor tieners? Hambachtal, ons vakantiepark in Duitsland, is dé perfecte locatie voor een tienervakantie in Duitsland. Je tieners willen vast niet meer de hele vakantie met hun ouders doorbrengen. Ons vakantiepark beschikt over een subtropisch zwembad waar jong en oud zich zal vermaken, dus ook je tieners! Wie houdt er nu niet van een heerlijke duik nemen in ons prachtige zwembad? Ook zijn er diverse sportvelden, is er een bowlingbaan en kan de jeugd een balletje slaan op de minigolfbaan. Je tieners hoeven zich geen moment te vervelen. En het voordeel is dat ook jijzelf lekker je eigen gang kan gaan op ons tienerpark in Duitsland.

Tienerpark in Duitsland

Op ons tienerpark in Duitsland kun je gemakkelijk een huisje huren. Vakantiepark Hambachtal biedt verschillende soorten accommodaties, geschikt voor zowel een familieweekend als een gezinsvakantie. Kies voor een appartement voor 2 tot 4 personen of een bungalow voor 4 of 6 personen. Alle accommodaties zijn voorzien van een terras of balkon, zodat je heerlijk buiten kunt zitten en van het zonnetje kunt genieten. Geniet van een vakantie met tieners in Duitsland vanuit je knusse appartement of bungalow!

Vakantie voor tieners in Duitsland

Tijdens een tienervakantie in Duitsland valt er van alles te beleven, zowel op het vakantiepark als in de omgeving. Zo is Hambachtal een vakantiepark met een recreatieplas; op slechts 25 minuten rijden vind je de prachtige Bostalsee, waar jij en je tieners heerlijk kunnen zwemmen en zonnen. Zijn je tieners gek op watersporten? De Bostalsee biedt ook mogelijkheden tot waterfietsen, zeilen, surfen en zelfs duiken. In de zomer kun je rodelen en in de winter biedt de omgeving de mogelijkheid voor een wintersport vakantie! Wedden dat je tieners dit leuk vinden?

Ook kunnen ze optimaal genieten in ons subtropisch zwemparadijs met glijbaan, wildwaterkanaal en recreatiebad. De glijbaan moet je zeker eens uitgeprobeerd hebben! Natuurlijk kun je tal van andere activiteiten ondernemen tijdens een tienervakantie in Duitsland. Kom lekker een potje bowlen, boogschieten, voetballen, basketballen of tennissen. Bij Hambachtal vier je de ideale vakantie met tieners in Duitsland!

Ligging Vakantiepark Hambachtal met tieners