1. Vakantiepark voor tieners
  2. ChillZone
  3. Subtropisch zwembad

Vakantiepark met tieners in Duitsland

Ons park Hambachtal te Duitsland is een zeer geschikt vakantiepark voor tieners. Wij hebben speciaal voor deze groep een ChillZone waarbij ze met leeftijdsgenoten samen kunnen zijn. Ze kunnen gamen, kletsen of samen muziek luisteren. Daarnaast heeft ons vakantiepark een overdekt zwemparadijs waar ze de hele dag gebruik van mogen maken. Ze hoeven zich dus echt niet te vervelen! Het voordeel is dus ook dat u lekker uw eigen gang kan gaan.

 
Boek dit vakantiepark met tieners

Vakantiehuisje huren 

Vakantiehuisje huren? Vakantiepark Hambachtal biedt verschillende soorten accommodaties, van een familieweekend tot een gezinsvakantie. Huur een vakantiehuis en geniet van de vele parkfaciliteiten. U heeft de keuze uit een appartement en een bungalow. Beide accommodaties zijn voorzien van een terras of balkon, zodat u heerlijk buiten kunt zitten en van het mooie weer kan genieten. 

 

Omgeving

Houden uw kinderen ook van natuur, dan bent u helemaal op het park in Duitsland aan het goede adres. U kunt in de omgeving veel actie ondernemen. Van zomerse activiteiten zoals rodelen tot winterse activiteiten zoals wintersporten. Bezoek ook in de omgeving van Hambachtal prachtige bezienswaardigheden en steden. Bezoek de historische stad Trier, tevens de oudste stad van Duitsland, en ontdek de Duitse cultuur en historie. Na een drukke maar leuke dag, kunt u heerlijk ontspannen in uw vakantiehuis op Vakantiepark Hambachtal.  

 

Bent u een gezin met tieners? En u wilt een heerlijke vakantie waarbij de jongeren zicht kunnen vermaken? Dan is park Hambachtal de ideale uitkomst! Neemt u contact op met een van onze medewerkers of boek nu via onderstaande button! Wij zien graag uw reservering tegemoet!

 
Boek deze vakantie in Duitsland