Vakantiepark Hambachtal
Vakantie september Duitsland

Vakantie in september in Duitsland

  • Nazomeren in Duitsland
  • Vakantiehuizen & appartementen
  • Heuvelachtige regio

Ontspannen in september in de natuur van de Duitse Hunsrück 

Gaat u op vakantie in september in Duitsland, dan geniet u volop van de nazomer. De nazomer betekent nog steeds aangename temperaturen zonder de vakantiedrukte van de zomer. Viert u graag vakantie buiten het hoogseizoen om? Dan kunt u ook kiezen voor een vakantie in juni. Vakantiepark Hambachtal biedt u een aangenaam onderkomen in een van de vakantiehuizen of appartementen. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en in de vakantiehuizen kunt u met maximaal 6 personen verblijven. Dankzij onze ligging in de heuvelachtige regio de Hunsrück maakt u prachtige wandel- en fietstochten in de omgeving. Ervaar het zelf tijdens een vakantie in september in Zuid-Duitsland!

Zoek en boek uw vakantie in september in Duitsland ⤵

Uw overnachting in Duitsland tijdens de nazomer

Bij Hambachtal huurt u prachtige accommodaties midden in de natuur. Uw vakantiehuis is omringd door bossen en ligt aan de oever van een klein stuwmeertje. In deze huisjes kunt u met 2 tot 6 personen overnachten in september. De accommodaties beschikken over een comfortabele woonkamer, ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers en een balkon of tuin. Kortom, uw accommodatie is van alle gemakken voorzien. Wist u dat we zelfs vakantiehuizen verhuren in september die huisdiervriendelijk zijn? Wanneer boekt u een vakantie in september in Duitsland?

Een greep uit onze faciliteiten ⤵

Wat gaat u doen tijdens uw vakantie in september in Duitsland?

Tijdens uw vakantie in september in Duitsland is er veel te doen. Niet alleen het park, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de vele kastelen, burchten en ruïnes die de Hunsrück rijk is. Of bezoek plaatsen zoals Trier, Idar-Oberstein, Bitburg, Saarburg of Bolstalsee. Liever wat meer actie? Rodel dan van een van de zomerrodelbanen in de omgeving van ons park. Na een dagje uit kunt u heerlijk ontspannen in uw accommodatie of genieten van een ontspannen avondje in een van onze restaurants. Met wie komt u in september uw vakantie vieren in Duitsland bij Hambachtal?